Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Na turnirju TE 14 v Zagrebu naši igralci in igralke uspešno nastopajo, Veronika Erjavec uspešna v Pančevu

bm, 15.4.2014

Na mladinskem turnirju TE do 14 let "Mladost Grill Open 2014" v Zagrebu so naši igralci in igralke zaenkrat dokaj uspešni. V prvem krogu so pri deklicah zmagale Nika RADIŠIČ, Maruša PLANK, Kaja JUVAN in Lian BENEDEJČIČ, nekoliko presenetljivo sta se v prvem krogu poslovili Anja GAL (7) in Kristina NOVAK (5), izgubili sta tudi Živa FALKNER (WC) in Tina CVETKOVIČ. Slednjo je v treh nizih s 7-6(3) 5-7 7-5 izločila 1. nosilka Anda KARANUŠIĆ, 7. mladinka Evrope do 14 let.

Pri dečkih so se v tretji krog uvrstili Matic PODLIPNIK (15), Tim TEKAVEC, Rok KOMAC (Q) in Jan KUPČIČ (13). V drugem krogu sta izpadla Filip Jeff PLANINŠEK in Miha VELIČKI (Q).

Na turnirju TE 16 v pančevu bo v drugem krogu nastoopil Jernej ZAPLOTNIK, v prvem pa je že izgubil Luka MIKLAVČIČ. Naša edina predstavnica pri dekletih Veronika ERJAVEC je dvakrat zmagala in se uvrstila v tretji krog, doslej pa nasprotnicam še ni namenila niti igre.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.