Nika Zupančič in Veronika Erjavec osvojili trunir dvojic v Novem Sadu, prihodnji teden naši mladi igralci in igralke v francoskem Istresu, Zagrebu in Pančevu

Teden se je končal z zmago naše dvojice Nika ZUPANČIČ in Veronika ERJAVEC na turnrju TE 16 v Vinkovcih. V finalu sta s 6-3 6-2 premagali srbski par Olga DANILOVIĆ in Jovana VUKOVIĆ, drugi nosilki turnirja dvojic in tako nadaljevali dobre nastope naših dvojic na mednarodnih mladinskih turnirjih.

Tudi prihodnji teden bodo naši mladi igralci in igralke aktivni na mednarodni sceni. Naše najboljše mladinke bodo nastopile na mednarodnem mladinskem ITF turnirju 2. ranga v francoskem Istresu. V Franciji so prijavljene Manca PISLAK, Hana MRAZ in Nina POTOČNIK.

Na turnirju TE do 16 let v Pančevu je v glavnem turnirju prijavljen Jernej ZAPLOTNIK, v kvalifikacijah pa sta nastopila Luka MIKLAVČIČ, ki se je uvrstil v glavni turnir in Matic ZAPLOTNIK, kateremu to ni uspelo. Pri dekletih bo v glavnem turnirju nastopila Veronika ERJAVEC.

Precej številnejša pa je udeležba v Zagrebu na tradicionalnem mednarodnem turnirju TE do 14 let, "Mladost Grill Open".

Pri dečkih je v kvalifikacijah nastopilo 9 dečkov
in dve deklici. Pri dečkih sta se v glavni turnir uvrstila Rok KOMAC in Miha VELIČKI, neposredno pa so vanj že uvrščeni Matic PODLIPNIK, Jan KUPČIČ, Tim TEKAVEC, Filip Jeff PLANINŠEK in Tin KRSTULOVIĆ. Pri deklicah sta v kvalifikacijah izgubili Tina TAVČAR in Taya TOŠIĆ, v glavnem turnirju pa bodo nastopile Anja GAL, Kristina NOVAK, Nika RADIŠIČ, Kaja JUVAN, Lian BENEDEJČIČ, Tina CVETKOVIČ in Maruša PLANK.