Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tom Kočevar Dešman do nove zmage v dvojicah, Eva Zagorac in Sara Palčič v glavni turnir na Bolu, Matej Leljak izpadel v Puli

bm, 7.4.2014

Tom KOČEVAR DEŠMAN nadaljuje dobre nastope v konkurenci dvojic. Posebej mu kot kaže leži Grčija, saj je tam osvojil že svoj drugi Futures letos, skupaj tretjega v Grćiji in četretga v karieri. Tudi v drugo sta bila najboljša s soigralcem Torstenom WIETOSKO iz Nemčije s katerim sta v finalu s 7-6(4) 6-4 premagala Čeha Mareka JALOVIECA in Vaclava SAFRANEKA.

Na ženskem ITF turnirju (10.000 $) v Bolu na Braču sta se v glavni turnir uvrstili Eva ZAGORAC in Sara PALČIČ. V zadnjem krogu kvalifikacij je izgubila Lara VOVK.

V kvalifikacijah Futuresa (10.000 $) v Puli sta se v tretji krog kvalifikacij uvrstila Aljaž RADINSKI in Matej LELJAK. V tretjem krogu sta oba izgubila. Aljaž RADINSKI je 5-7 5-7 izgubil z Grkom Christosom KEISIDISOM. Matej LELJAK se je za uvrstitev v zadnji krog kvalifikacij boril z Estoncem Antonom PAVLOVIM in izgubil s 4-6 2-6.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.