Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Hiter konec za Aljaža Bedeneta, poražena tudi Dalila Jakupović

bm, 1.4.2014

Na ATP Challengerju v francoskem St. Brieucu (42.500 €) se je presenetljivo že v prvem krogu poslovil 4. nosilec Aljaž BEDENE. S 6-4 6-3 ga je v uri in štiridesetih minutah premagal 34. letni Nemec Bjorn PHAU, 267. igralec lestvice ATP. Aljaž je slabo serviral saj je dobil samo 53 % točk na svoj začetni udarec, katerega je izgubil petkrat. Zatajil mu je predvsem drugi servis, katerega izkoristek je bil samo 34 %.

Na WTA turnirju v Montereyu smo po odigranem prvem krogu ostali brez predstavnic v konkurenci posameznic. Dalila JAKUPOVIĆ, ki se je v glavni turnir uvrstila iz kvalifikacij v prvem krogu ni uspela presenetiti še ene kvalifikantke, na svetovni teniški lestvici sicer 150 mest višje uvrščene Tajke Luksike KUMKHUM. Ta je zmagala z rezultatom 7-5 6-0.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.