Konec nastopov slovenskih mladincev v glavnem turnirju posameznikov v Parizu

V Parizu poteka močen mednarodni mladinski turnir Tennis Europe, 1. ranga, na katerem nastopajo štirje naši predstavniki, ki so bili na glavni turnir uvrščeni v kvoti organizatorja.

V prvem krogu je bila uspešna samo Anja GAL. S 6-4 6-4 je premagala kvalifikantko iz Turčije Zeynep Naz OZTURK. V drugem krogu je igrala s 4. nosilko, Poljakinjo Ani HERTEL, 12. Evropejko do 14 let in izgubila s 7-6(5) 2-6 1-6. V prvem krogu so izgubili Kristina NOVAK, katero je s 6-4 6-3 premagala francoska kvalifikantka Marley MANGA, Matic PODLIPNIK od katerega je bil s 6-2 7-5 boljši domači srečani poraženec Raphael BONNET FLORES in Jan KUPČIČ od katerega je bil s 6-3 6-0 boljši Nemec Jakob HUETTEN.

V konkurenci dvojic se je v drugi krog uvrstila Anja GAL, ki igra s Poljakinjo Emmo ZAKORDONIEC, ostali trije so izgubili. V drugem krogu je z nastopi končala tudi Anja GAL, saj sta s soigralko iz Poljske izgubili z irsko-francosko dvojico Gergia DRUMMY in Sophie MUNTEAN z rezultatom 6-2 0-6 [6-10].