Začela se je liga 2009

Ljubljana

Danes se začenja tekmovanje v drugi in tretji moški ligi, liga do 12 let pa se je začela že v petek. V drugi moški ligi letos nastopa 11 ekip, ki so razdeljene v A in B skupino, zmagovalca obeh skupin pa se bosta pomerila za napredovanje v prvo ligo, v tretji ligi pa letos igra celo 14 ekip, ki so prav tako razdeljene v dve skupini, v drugo ligo pa napredujeta obe prvouvrščeni ekipi. Druga liga se igra po sistemu 5+2 (5 dvobojev posamezno in dva dvoboja dvojic), tretja liga pa po sitemu 4+1. 12-letniki so razdeljeni v tri skupine, prijavljenih je 15 ekip, igrajo pa po sistemu 5+2, s tem da dvoboje posameznikov igrajo trije fantje in dve dekleti, dvoboja dvojic pa sestavlja en fantovski par in en par deklet. Preberi več o ligaškem tekmovanju v modrem okvirčku na levi z naslovom "Lige".