Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Rola v novo sezono vstopil s porazom proti Diezu in z zmago med dvojicami

Ljubljana, 30.12.2013

Blaž ROLA je novo teniško sezono začel s porazom. V Novi Kaledoniji je sicer odlično začel in 1. niz proti leto dni mlajšemu Kanadčanu Stevenu DIEZU dobil s 6-1, ob razmerju osvojenih točk 26-10. V drugem nizu je Kanadčan zaigral bolje, precej popravil svoj začetni udarec in na koncu niz dobil s 7-5, pri čemer je izgubil dva servisa, Blaž ROLA pa tri. Tudi v tretjem nizu je bil DIEZ boljši, izkoristl je predvsem Blažev slab drugi servis (25 %) in niz z dvema breakoma osvojil s 6-3. Srečanje je trajalo dve uri.

Blaž ROLA je nastopil še v konkurenci dvojic, kjer sta bila uspešna z Matejem PAVIĆEM. Šlo je na tesno, a šteje le končen izid in ta je bil v srečanju z Liangom HUAN-CHIJEM in Jordijem SAMPERJEM MONTANO 4-6 6-4 [16-14].

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.