Na finalnih turnirjih do 14 let bodo zaključni obračuni v ponedeljek

Ljubljana

V Ljubljani se končujejo finalni A in B tunrirji do 14 let.

Na finalnem A turnirju za deklice so se v polfinale uvrstile prve štiri nosilke Kaja JUVAN, Maruša PLANK, Tina CVETKOVIČ in Nika RADIŠIČ.

Na B turnirju deklic sta finalistki Tjaša KLEVIŠAR (Tr-Kr) in Alea BUBEK (N. Gor).

Na A turnirju dečkov, na katerem so se že do četrtfinala poslovili prvi štirje nosilci, se je izpad nosilcev nadaljeval tudi v četrtfinalu oz. polfinalu. V četrtfinalu je izpadel še Aleks GRLJ, katerega je premagal Blaž VIDOVIČ, v polfinalu pa se je kot zadnji postavljen igralec poslovil Marko KOVAČEVIČ. Izločil ga Miha VELIČKI, ki je bil v prvem krogu usoden že za 1. nosilca Roka KOMCA.

Ob zelo zanimivem razpletu turnirja bosta tako v finalu igrala Miha VELIČKI (Br-Mb), ki je v polfinalu Marka KOVAČEVIČA izločil s 6-1 6-7(4) 6-3 in Gašper BEZJAK (Br-Mb), ki je bil s 6-1 6-1 boljši od Blaža VIDOVIČA.

Na B turnirju za dečke se bosta za naslov najboljšega borila Aleks KOFOL (Igor) in Primož Ž. ĐURIČIČ (TKMed).