Prvi članski turnir v novi sezoni prinesel nekaj presenečenj v uvodnih srečanjih

Ljubljana

Prvi članski turnir nove sezone, ki se igra na Max tenis clubu v Ljubljani, je v uvodnih srečanjih prinesel poraz trem postavljenim igralcem, prvi in drugi nosilec pa sta s svojima nasprotnikoma zanesljivo opravila. Poslovili so se 5., 6. in 8. nosilec.

Vid FUGINA je bil s 6-1 6-4 boljši od Aljaža CAJZEKA, Grega BOH je s 6-4 2-6 in 6-2 premagala Jana DERNIČA, Gregor REPINA pa je na domačem terenu s 6-2 6-2 odpravil Marina KEGLA.

Osip nosilcev se je nadaljeval tudi v drugem krogu in četrtfinalu, tako da bo v polfinalu nastopil samo en postavljen igralec in sicer 4. nosilec Matija KAC.

Poleg Matije KACA, ki je bil s 6-3 6-2 boljši od Doriana Tomaža JANEŽIČA, so polfinalisti Maks TEKAVEC, ki je s 6-3 6-2 izločil Miho OKORNA, Tilen ŽITNIK je s 6-0 6-0 izločil Grego BOHA in Gregor REPINA, ki je s 6-2 6-0 izločil 2. nosilca Roka SITARJA.

Pri članicah, te igrajo na igriščih TK Olimpija, je od nosilk v prvem krogu izgubila Lara GLAVIČ, katero je izločila Veronika ERJAVEC. Veronika ERJAVEC je zmagala s 6-1 6-1.

V polfinale so se uvrstile Lara VOVK, ki je s 4-6 6-4 6-4 premagala Kajo LJUBIČ EMERŠIČ, Saša KLANEČEK je s 3-6 6-2 6-3 izločila Veroniko ERJAVEC, Tjaša JERŠE pa je bila s 6-3 6-0 boljša od Sare Laurah AMBROŽIČ. Za zadnje mesto v pofinalu sta igrali Eva ZAGORAC in Stania RAKOČEVIĆ.Boljša je bila astrong>Eva ZAGORAC, ki je zmagala s 7-5 7-5.