Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Kavčič v četrtfinalu ATP Challengerja v Seulu, Blažu Roli spodrsnilo v drugem krogu Casablance

Ljubljana, 30.10.2013

Po krajši pavzi je ta teden na delu ponovno Blaž KAVČIČ. Odpravil se je na ATP Challenger v Seul. Na turnirju je 3 nosilec, v prvem krogu pa je igral z 22. letnim Japoncem Shuichijem SEKIGUCHIJEM, 270. igralcem sveta.

Japonec je srečanje, po izgubljenem prvem nizu s 4-6 in pri zaostanku 0-3 v drugem, predal.

Blaž KAVČIČ je bil uspešen tudi v drugem krogu, ko je igral s kvalifikantom iz Tajske, 22-letnim Tsung-Hua YANGOM, 293. igralcem lestvice ATP in zmagal z rezultatom 7-5 6-3.

V četrtfinalu bo igral s Kitajcem, 23. letnim, 272. igralcem lestvice ATP, Ze ZHANGOM.

Tudi Blaž ROLA je po tednu počitka ponovno na turnirju. V maroški Casablanci je nastopil na ATP Challengerju z nagradnim skladom 30.000 €. Na turnirju je bil 5. nosilec, v prvem krogu pa je igral z domačim povabljencem, 26. letnim Yassinom IDMBAREKOM, 745. igralcem sveta in zmagal z rezultatom 6-1 6-4.

V drugem krogu je danes igral z 21. letnim Srbom Filipom KRAJINOVIĆEM, 243. igralcem lestvice ATP in izgubil v dveh tesnih nizih z rezultatom 6-7(3) in 6-7 (11)

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.