Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tomislav Ternar čez kvalifikacije na Futuresu v Dubrovniku, poraz Nastje Kolar v Izraelu

Ljubljana, 21.10.2013

Nadaljujejo se turnirji ITF in Futures z udeležbo naših igralk in igralcev.

Dubrovnik še drugi teden zapored gosti igralce in igralke na turnirjih serije ITF.

V kvalifikacijah moškega turnirja je nastopil Tomislav TERNAR in trikrat zmagal ter se uvrstil v glavni turnir. Tu bo v prvem krogu igral z 2. nosilcem Damirjem DZUHMURJEM iz BiH. V glavnem turnirju bosta nastopila tudi Nik RAZBORŠEK, ki bo igral z Avstrijcem Michaelom LINZERJEM in Mike URBANIJA, ki se bo v prvem krogu pomeril z Avstrijcem Bjornom PROPSTOM.

Na ženskem turnirju z nagradnim skladom 10.000 $ je v drugem krogu Natalija ŠIPEK izgubila z Gabrielo PANTUCKOVO z 0-6 4-6. V glavnem turnirju bo nastopila Polona REBERŠAK, ki bo igrala z Ukrajinko Alyono SOTNIKOVO. Prejšnji teden je bila v četrtfinalu boljša SOTNIKOVA in Poloni se ponuja priložnost za oddolžitev za poraz.

Na ITF turnirju v izraelski Herzlii (25.000 $) je nastopila Nastja KOLAR, ki pa se je poslovila že po prvem krogu. Premagala jo je 1. nosilka turnirja, 97. igralka sveta, Ukrajinka Julia GLUSHKO. Ta je zmagala z 1-6 6-4 6-3

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.