Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Rola polfinalist ITF turnirja v Erevanu, Polona Reberšak v polfinalu Solina, poraz Nika Razborška v Bielli

Ljubljana, 3.10.2013

Na Futuresu v Erevanu (15.000 $) je Blaž ROLA že v polfinalu. Kot 1. nosilec turnirja je v četrtfinalu s 6-3 7-6 (5) premagal Benjamina BALLERETA iz Monaca. V polfinalu bo igral s 26. letnim Nizozemcem Antalom VAN DER DUIMOM, 489. igralcem lestvice ATP. Srečanje je bilo pri izidu 6-7 in 6-6 prekinjeno in bo dokončano v soboto.

V poldinale se je na ITF turnirju v Solinu (10.000 $) uvrstila Polona REBERŠAK. V drugem krogu je s 6-3 6-2 premagala 15. letno Srbkinjo Nikolino JOVIĆ, v četrtfinalu pa je bila s 6-4 6-4 boljša tudi od 16. letne Čehinje Nine HOLANOVE.

V četrtfinalu pa je z nastopi na Futuresu v italijanski Bielli (10.000 $) končal Nik RAZBORŠEK. Prvi nosilec, Francoz Gregoire BURQUIER je bil boljši s 7-5 3-6 6-3.

Na ATP Challengerju v Sao Paulu pa bo danes ponoči nastopil še Blaž KAVČIČ, ki bo v drugem krogu igral z Brazilcem Tiagom LOPESOM.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.