Anja Gal in Anže ARH polfinalista turnirja TE 14 v Umagu, Hana Mraz izgubila polfinale ITF turnirja na Lošinju

Ljubljana

Na turnirju TE 14 v Umagu sta se Anže ARH in Anja GAL uvrstila v polfinale.

Anže ARH je s 6-4 6-4 premagal 7. nosilca, Čeha Michaela VRBENSKYA, Anja GAL pa je bila s 6-2 6-2 boljša od igralke BiH, 6. nosilke Dragane RADIŠIĆ.V četrtfinalu sta izgubili Kaja JUVAN, katero je s 6-1 6-3 premagala Anda KARANUŠIĆ in Kristina NOVAK od katere je bila s 6-2 6-3 boljša 4. nosilka, Čehinja Anna KYNCLOVA.

Na ITF turnirju 4. ranga na Lošinju se je Hana MRAZ uvrstila v polfinale in tam zaključila z nastopi med posameznicami.

V četrtfinalu je s 7-5 4-6 6-3 premagala 6. nosilko, Slovakinjo Tamaro KUPKOVO, v polfinalu pa je igrala s 7. nosilko, Čehinjo Karolino NOVOTNO. Čehinja je bila boljša z rezultatom 4-6 7-5 6-2. Čestitke Hani za nov odličen izid.

V konkurenci fantov je v tretjem krogu z nastopi končal Miha OKORN. S 6-3 6-2 ga je izločil 2. nosilec, Hrvat Domagoj BILJEŠKO.

V konkurenci dvojic sta Maša MARC in Hana MRAZ izgubili finalno srečanje s Slovakinjama Tamaro KUPKOVO in Sarloto CESNEKOVO.