Konec nastopov med posamezniki na mednarodnih turnirjih, Anja Prislan z lovorko iz telavija

Ljubljana

Blaž ROLA je na Futuresu v Agadirju nastope končal v polfinalu. Po zanesljivi četrtfinalni zmagi nad Nemcem Stevenom MONEKEJEM s 6-2 7-5 je v polfinalu izgubil s 4. nosilcem, 28. letnim Alžircem Lamineem OUAHABOM, 315. igralcem lestvice ATP. Alžirec je bil boljši z rezultatom 7-6(4) 3-6 6-1.

Na ITF turnirju v Telaviju (50.000 $) pa v svoji nekdanji formi nastopa Nastja KOLAR. Kot kaže je v zadnjem času ponovno našla igro, ki jo je krasila že v mladinski konkurenci in nasprotnice premaguje kot za šalo. Tokrat je v drugem krogu s 6-1 6-2 premagala 31. letno Italijanko, 5. nosilko turnirja Mario Eleno CAMERIN. CAMERINOVA trenutno na lestvici WTA zaseda 226. mesto, najvišje pa je bila v karieri leta 2004, ko je bila 41. igralka sveta.

V četrtfinalu jeNastja KOLAR igrala s 1. nosilko, 22. letno Romunko Cristino Andreeo MITU, 192. igralko sveta. Ta je v drugem krogu s 6-2 4-6 6-4 izločila Mašo ZEC PEŠKIRIČ, v četrtfinalu pa je bila usodna tudi za Nastjo KOLAR. Romunka je zmagala z rezultatom 6-3 6-3.

V drugem krogu je izgubila tudi Dalila JAKUPOVIĆ. Premagala jo je 18. letna Rusinja Victoria KAN, ki je slavila s 6-2 6-2.

Bo pa turnir v Telaviju ostal v lepem spominu Anji PRISLAN. Z Italijanko Mario Eleno CAMERIN sta namreč osvojili turnir dvojic. V finalu sta s 7-5 6-2 premagali dvojico Maša ZEC PEŠKIRIČ in Anna ZAJA (Ger). Čestitke !