Anže Lovišček, Jan Vit Šuntar, Manca Pislak in Saša Klaneček finalisti OP 18 v Ljubljani

Ljubljana

V Ljubljani se s četrtfinalnimi in polfinalnimi obračuni nadaljuje odprto prvenstvo do 18 let. Znani so že polfinalisti v obeh konkurencah.

Pri fantih sta to Anže LOVIŠČEKin Jan Vit ŠUNTAR.

Anže LOVIŠČEK je v četrtfinalu izločil 1. nosilca Roka SITARJA s 6-1 6-4 , polfinalno srečanje pa mu je Matija KAC, v tretjem nizu, pri vodstvu Anžeta 3-6 6-4 1-0, predal.

V drugem polfinalu je Jan Vit ŠUNTAR s 3-6 6-3 6-3 premagal Miho OKORNA.

Pri dekletih je prva finalistka Manca PISLAK, ki je v polfinalu s 6-0 in 6-0 premagala Kajo LJUBIČ EMERŠIČ. Za mesto druge finalistke sta se merili Saša KLANEČEK in Stania RAKOČEVIĆ. Saša KLANEČEK je v četrtfinalu s 6-4 6-3 premagala 1. nosilko Tjašo JERŠE, Stania RAKOČEVIĆ pa je bila s 4-6 6-0 6-3 boljša od Lare GLAVIČ.

Polfinalno srečanje je dobila mlajša Saša KLANEČEK in se uvrstila v finale.

Zadnje srečanje finalistk je bilo na DP do 16 let v Radomljah, kjer je s 6-3 6-1 slavila Manca PISLAK.