Futures SLO F3 Litija 2013 - v nedeljo nadaljevanje kvalifikacijskih obračunov z nastopi enajstih Slovencev

Ljubljana

Z zadnjim turnirjem v Litiji, ki se je začel v soboto s kvalifikacijami, se zaključuje slovenska serija moških turnirjev Futures v letu 2013. Do konca leta bomo profesionalni turnirski moški tenis spremljali še v začetku julija v Portorožu.

V kvalifikacijah nastopa 40 igralcev, od tega 14 Slovencev.

V drugem krogu jih bomo videli še 11. V prvem krogu so bili uspešni Maks TEKAVEC, Janoš ŽIBRAT, Grega KOKALJ in Matej LELJAK.

Izgubili so Rok SITAR, Vid FUGINA in Gregor BRESKVAR. V drugem krogu bodo poleg zgoraj omenjenih zmagovalcev prvega kroga nastopili še Dorian Tomaž JANEŽIČ, Anže LOVIŠČEK, Domen GOSTINČAR, Aljaž RADINSKI, Miha MLAKAR, Tilen ŽITNIK in Matija KAC.V drugem krogu bo prišlo do enega slovenskega obračuna in sicer se bosta med sabo pomerila Domen GOSTINČAR in Anže LOVIŠČEK.

Program v Litiji se bo začel ob 10. uri.