Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tadeja Majerič do najvišje uvrstitve v karieri, znaten tudi skok mladinke Mance Pislak

Ljubljana, 13.5.2013

Najnovejše teniške lestvice so prinesele najvišjo uvrstitev v karieri Tadeji MAJERIČ. Po četrtfinalu v Johannesburgu se ta teden nahaja na 148. mestu lestvice WTA. Polona HERCOG je ta teden na 133. mestu, Petra RAMPRE na 234., Maša ZEC PEŠKIRIČ na 236., Dalila JAKUPOVIĆ pa 388. mestu, uvrstitve med najboljših 500. igralk pa s povratkom s 466. mestom zaključuje Nastja KOLAR.

Pri moških Grega ŽEMLJA ostaja na 51. mestu, Aljaž BEDENE se je povzpel za 5 mest in je na 81. mestu, Blaž KAVČIČ je izgubil 3 mesta in se nahaja na robu prve stoterice na 98. mestu.Med najboljšimi 500 igralci je še Blaž ROLA na 301. mestu.

Med mladinci ostaja najvišje Matic ŠPEC na 401. mestu, med 500 je še Maks TEKAVEC na 487. mestu. Pri dekletih je najvišje uvrščena Nina POTOČNIK na 124. mestu, na tretje mesto med slovenskimi igralkami pa se je zavihtela Manca PISLAK ki je pridobila kar 140 mest in se ta teden uvršča na 271. mesto na svetu.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.