Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Petra Rampre osvojila turnir v Indian Harbour Beachu, Tadeja Majerič najboljša v Caracasu

Ljubljana, 5.5.2013

Na ITF turnirju v Indian Harbour Beachu na Floridi (50.000 $) se je Petra RAMPRE vpisala med zmagovalke.

Potem, ko je v polfinalu s 6-3 0-6 6-0 premagala 16. letno Švicarko Belindo BENCIC, ki se nahaja na 432. mestu lestvice WTA, trenutno pa je tudi 5. mladinka svetovne mladinske teniške lestvice, je v današnjem finalu gladko opravila še s 26. letno Bolgarko Dio EVTIMOVO, 255. igralko lestvice WTA. Petra je bila prepričljivo boljša saj je slavila z izidom 6-0 6-1.

Tadeja MAJERIČ pa je zmagovalka ITF turnirja z nagradnim skladom 25.000 $ v Caracasu, Venezuela. V finalu je z 16 63 75 premagala 20. letno Venezuelko Adriano PEREZ, 256. igralko lestvice WTA.

Za Tadejo MAJERIČ je to 6. osvojen turnir serije ITF, drugi letos. Z zmago bo še utrdila mesto druge slovenske igralke ta čas na svetovni teniški lestvici.

Čestitke obema !

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.