Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tadeja Majerič v finalu Caracasa, Petra Rampre v polfinalu ITF turnirja v ZDA, Tom K. Dešman poražen v Grčiji

Ljubljana, 3.5.2013

Tadeja MAJERIČopravičuje vlogo prve nosilke na ITF turnirju (25.000 $) v Caracasu, v Venezueli. V polfinalu je s 7-5 6-1 premagala 20. letno Argentinko Catalino PELLA, 356. igralko lestvice WTA. V finalu bo igrala s 3. nosilko, 20. letno domačinko Adriano PEREZ, 256. igralko sveta.

Petra RAMPRE še naprej odlično igra na ITF turnirju v Indian Harbour Beachu (50.000 $) na Floridi. V četrtfinalu je z 0-6 6-4 6-1 premagala 19. letno Belorusinjo Ilono KREMEN, 241. igralko lestvice WTA. Za Petro je to letos daleč najboljši rezultat, s katerim bo ponovno zakorakala proti najboljši dvestoterici teniških igralk.

Odlično je ta teden v Heraklionu, kjer je dobro nastopal tudi že v preteklosti, igral Tom KOČEVAR DEŠMAN. Tudi v četrtfinalnem dvoboju ni bil daleč od zmage, a je tesno, v treh nizih, izgubil z domačinom 31. letnim Alexandrosom JAKUPOVICEM. Ta je slavil s 7-6(5) 3-6 7-6(3).

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.