Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

ITF 18 Salsomaggiore - izpadli vsi naši igralci in igralke

Ljubljana, 1.5.2013

Na ITF turnirju do 18 let v italijanskem Salsomaggioreju sta v drugem krogu glavnega turnirja pri mladincih izgubila oba naša predstavnika. Po Maksu TEKAVCU, ki je s 4-6 2-6 izgubil s 7. nosilcem, Ciprčanom Petrosom CHRYSOCHOSOM, 136. igralcem mladinske svetovne lestvice, je izpadel tudi Matic ŠPEC. S 64 76(5) ga je premagal 1. nosilec Rus Daniil MEDVEDEV, 62. mladinec sveta.

Pri mladinkah je Manca PISLAK je po zmagi v prvem krogu, ko je s 7-6(7) 6-2 premagala domačinko Francesco BRANCATO, v drugem krogu izgubila. Premagala jo je 4. nosilka, Latvijka Akvile PARAZINSKAITE, 74. igralka svetovne mladinske lestvice. Latvijka je bila boljša s 6-1 6-4.

Kot zadnja je izpadla Eva ZAGORAC. V srečanju drugega kroga jo je s 6-1 2-6 6-4 premagala 6. nosilka, Britanka Lana RUSH

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.