Mladinci in mladinke na TE turnirju na Reki in ITF turnirju na Malti

Ljubljana

Mladinci in mladinke bodo prihodnji teden nastopili na mladinskem turnirju TE do 16 let na Reki, kjer so se v nedeljo začele kvalifikacije. Organizatorji so pod streho spravili le nekaj srečanj, večino so zaradi slabega vremena odpovedali.

Pri fantih sta bila v glavnem turnirju prijavljena Jure FRANK in Bor SCHWEIGER MUŽAR, v žrebu je ostal samo slednji, s posebnim povabilom bo nastopil Nejc SITAR. Pri dekletih sta bili v glavnem turnirju prijavljeni Saša KLANEČEK in Zala DOVNIK, a sta obe nastop zadnji dan odpovedali. S posebnim povabilom bo nastopila Nina KNEZ. .

V kvalifikacijah bodo pri fantih nastopili Nejc FERJAN, Klemen NIKOLAŠ, Jernej ZAPLOTNIK, Žan ŽMAVC, David Lucas AMBROŽIČ in Jakob Aljaž KAPLJA.

Pri dekletih bodo v kvalifikacijah igrale Tina Kristina GODEC, Ajda BUKOVEC in Anette ŠČULAC.

Na ITF turnirju 4. ranga na Malti bosta tudi ta teden nastopili Hana MRAZ in Nika KOZAR. Obe sta prijavljeni v glavni turnir.