Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Katarina Srebotnik in Nadia Petrova v polfinalu turnirja dvojic v Miamiju

Ljubljana, 28.3.2013

V konkurenci ženskih dvojic je bila na WTA turnirju v Miamiju v četrtfinalu uspešna Katarina SREBOTNIK. Z Nadio PETROVO sta s 64 76(3) premagali Nemko Julio GOERGES in Kazahstanko Jaroslavo SVEDOVO in se uvrstili v polfinale.

Pred tem sta v četrtfinalu premagali ameriško-kitajsko kombinacijo Megan MOULTON-LEVY / Shuai ZHANG. Srečanje je bilo odločeno šele v super tie-breaku. Prvi niz sta dobili Katarina in Nadia s 6 - 0, drugega izgubili s 4 - 6. V podaljšanem tretjem nizu pa sta vendarle opravičili vlogo tretjih nosilk in zmagali z 10 - 7.

Katarina in Nadia bosta v polfinalu nastopili v petek. Njuni polfinalni nasprotnici bosta Rusinja Svetlana KUZNETSOVA in Italijanka Flavia PENNETTEA, ki sta se do polfinala prebili potem, ko jima je organizator podelil posebno povabilo (WC).

Srečanje bo na sporedu v petek ponoči.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.