Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Maša Zec Peškirič zmagovalka ITF turnirja v Orlandu

Ljubljana, 17.3.2013

V ameriškem Orlandu (10.000 $) je na ITF turnirju (10.000 $) slavila Maša ZEC PEŠKIRIČ. V finalu je Za svojo 12 zmago na turnirjih serije ITF se bo v finalu je z 06 64 61 premagala 21. letno Belgijko Michaelo BOEV. Ta se je v glavni turnir uvrstila iz kvalifikacij, v prvem krogu pa je izločila našo Petro RAMPRE.

Za Mašo je to 12. naslov na turnirjih serije ITF. Do finala je v prvem krogu s 63 62 premagala Američanko Noelle HICKEY, v drugem krogu je bila s 63 63 boljša od Japonke Mayo HIBI, v četrtfinalu pa je s 75 16 63 izločila še Bolgarko Viktoryo TOMOVO.

V polfinalu je igrala z igralko, s katero običajno skupaj v konkurenci dvojic, Švicarko Conny PERRIN.

Maša je Švicarko premagala z rezultatom 64 63.

V Madridu se je na ITF turnirju v drugem krogu poslovila Dalila JAKUPOVIĆ. Srečanje Italijanki Analissi BONA je pri vodstvu 5 - 4 v prvem nizu, predala.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.