Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Konec nastopov za Anjo Prislan, Luko Gregorca in Andrejo Klepač

Ljubljana, 27.2.2013

Na ITF turnirju (10.000 $) v Sharm El Sheikhu je Anja PRISLAN, ki je bila 6. nosilka, v prvem krogu s 63 63 premagala Nemko Jasmin STEINERR. V drugem krogu je igrala z romunsko kvalifikantko, 16. letno Ilko CSOREGI, eno najboljših mladink na svetu in izgubila z rezultatom 06 36.

Na WTA turnirju v Kuala Lumpurju sreča ni bila na strani Andreje KLEPAČ. Potem, ko se je med posameznicami poslovila v kvalifikacijah, je izpadla tudi v konkurenci dvojic. Z Italijanko Alberto BRIANTI sta izgubili z 2. nosilkama konkurence dvojic Japonko Shuko AOYAMA in Tajko Kai-Chen CHANG. Vzhodnjakinji sta bili boljši z rezultatom 75 67(5) [10-8].

Na Futuresu (15.000 $) v ameriškem Harlingenu je po uspešnih nastopih v kvalifikacijah v prvem krogu glavnega turnirja izgubilLuka GREGORC. Njegov nasprotnik je bil igralec s posebnim povabilom, domačin Jean Yves AUBONE.AUBONE je bil boljši z rezultatom 06 63 63.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.