Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Aljaž Bedene v treh nizih boljši od Davida Nalbandiana, Luka Gregorc v glavni turnir Futuresa v ZDA

Ljubljana, 27.2.2013

Na ATP turnirju v Acapulcu je bil v prvem krogu ATP turnirja serije 500 uspešen Aljaž BEDENE. S 46 60 64 je v 1 uri in 46. minutah premagal Argentinca Davida NALBANDIANA, danes 86., nekoč pa 3. igralca sveta.

V drugem krogu bo igral s 25. letnim Italijanom Fabiom FOGNINIJEM, ki je izločil 4. nosilca Stanislasa WAWRINKO. S Fogninijem sta se doslej srečala enkrat in sicer leta 2011 na tekmi Davisovega pokala, ko je, po predaji Aljaža v drugem nizu, zmagal Italijan.

Luka GREGORC nastopa na turnirju serije Futures z nagradnim skladom 15.000 $ v Harlingenu. V kvalifikacijah je bil dvakrat uspešen in se je uvrstil v glavni turnir. V zadnjem krogu kvalifikacij je s 62 63 premagal Kanadčana Braydena SCHNURA.

Še tretji teden zapored bo na turnirju v Sharm El SHeikhu z nagradnim skladom 10.000 $ nastopila Anja PRISLAN. V prvem krogu bo igrala z Nemko Jasmin STEIHNNER.

V kvalifikacijah Futuresa na Mallorci ta teden igra Tina RUPERT. V uvodnih dveh krogih je bila uspešna, v zadnjem krogu kvalifikacij pa je izgubila z Italijanko Martino SPIGARELLI. Srečanje je bilo pri v ponedeljek pri izidu 1 - 1 v nizih prekinjeno. Prvi niz je dobila Tina s 62, drugega pa Italijanka s 76(5). V nadaljevanju je bila Italijanka boljša in je odločilni niz dobila s 64.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.