Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Na OP 18 zmagala Hana Mraz in Aleš Germič, na OP 14 najboljši Nick Cmager, Lara Prosenjak in Anej Levpušček

Ljubljana, 24.2.2013

Prva so ta konec tedna s turnirjem končala dekleta do 18 let, ki so nastopala v Litiji. Turnir je prepričjivo osvojila Hana MRAZ (Tr-Kr), ki je finalu premagala Tjašo JERŠE (Tc-Lj) s 62 61.

Na turnirju fantov do 18 let, ki igrajo v Kranju sta se za naslov pomerila Rok SITAR (ŽtkMb), ki je v polfinalu s 61 61 premagal Matijo KACA (ŠtkVe) in Aleš GERMIČ (ŽtkMb), ki je bil boljši od Jana Vita ŠUNTARJA (Tr-Kr). V finalu je v klubskem obračunu slavil 6. nosilec Aleš GERMIČ, ki je 1. postavljenega Roka SITARJA premagal z rezultatom 64 36 64.

Na turnirju deklet do 14 let, ki igrajo v Ljubljani sta o zmagovalki odločali igralki ŽtkMb Lara PROSENJAK in Anja GAL. Lara PROSENJAK je v polfinalu premagala 1. nosilko Lian BENEDEJČIČ s 62 62, 2. nosilka Anja GAL pa je s 63 64 izločila nepostavljeno Stefany GRLJ. V finalu je bila s 63 63 boljša Lara PROSENJAK.

Finale A turnirja, kjer sta bila finalista Nick CMAGER (ŽtkMb) in Jan VEHOVEC (Proten) ni bilo odigrano, saj je Jan VEHOVEC srečanje predal. Sicer pa je bil Nick CMAGER v polfinalu s 62 63 boljši od Tima TEKAVCA, Janu VEHOVCU pa je Mark PORENTA srečanje pri zaostanku 26 23, predal.

B turnir dečkov je osvojil Anej LEVPUŠČEK (Domžale), ki je v finalu s 64 62 premagal Miho BJELOVUČIĆA (Rogaška).

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.