Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Polona Hercog na prisilnem počitku še tri tedne

Ljubljana, 24.2.2013

Polona HERCOG je v današnji izjavi za javnost sporočila, da je opravila ponoven pregled zapestja, ki še ni pokazal zadovoljive slike, ki bi ji omogočila vrnitev na igrišča.
"Vnovičen MRI je pokazal, da je rahlo vnetje v zapestju ( predel pod tetivo ) še vedno prisotno. Očitno se mehka tkiva celijo počasneje kot karkoli drugega. Naslednji pregled bom opravila čez približno tri tedne, vmes pa nadaljevala s terapijami in treningi v fitnesu. Pomembno je, da vzdržujem fizično pripravljenost, saj bi se po dobljeni zeleni luči s strani zdravnikov, rada čim hitreje vrnila na turnejo. Res že močno pogrešam tenis, vendar je jasno, da bi prezgodnja vrnitev trenutno stanje lahko samo poslabšala. Upam, da bom v sredini marca lahko povedala že kaj bolj optimističnega", je zapisala Polona HERCOG.

Tudi mi ji želimo čimprejšnje okrevanje.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.