Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Kavčič izgubil z Mikhailom Youzhnyem v Dubaju, Aljaž Bedene z Davidom Nalbandianom, Klepačeva izgubila v Kuala Lumpurju

Ljubljana, 25.2.2013

Na ATP turnirju serije 500 v Dubaju z nagradnim skladom 1.785.000 $, ki se igra na trdi podlagi, je danes nastopil Blaž KAVČIČ. Njegov nasprotnik je bil 8. nosilec, 32. igralec sveta, Rus Mikhail YOUZHNY.

Prvi niz je po odlični predstavi dobil Blaž KAVČIČ v manj kot pol ure s 6 - 1.

V drugem nizu mu je z enako mero vrnil Mikhail YOUZHNY, ki je niz dobil s 6 - 1.

O zmagovalcu je odločal tretji niz. Bolje je začel Rus, ki je z breakom povedel z 2 - 0. Blaž se je z odvzemom servisa nasprotniku vrnil v igro in izenačil na 2 - 2, a nato ponovno izgubil servis in YOUZHNY je z breakom prišel do vodstva 3 - 2, ki ga nato ni več spustil iz rok in tretji niz dobil s 6 - 3.

Na ATP turnirju v Acapulcu z nagradnim skladom 1.212.000 $ bo Aljaž BEDENE v prvem krogu igral z 31. letnim Argentincem, trenutni 86. igralcem sveta, leta 2006 pa 3., Davidom NALBANDIANOM.

S kvalifikacijskimi nastopi je že končala na WTA turnirju v Kuala Lumpurju Andreja KLEPAČ. V prvem krogu je izgubila z 11. nosilko kvalifikacij, 30. letno Japonko Junri NAMIGATA, 220. igralko lestvice WTA.

Na Futuresu v ZDA je v kvalifikacijah z zmago začel nastope Luka GREGORC. V prvem krogu je bil prost, v drugem pa mu je pri njegovem vodstvu 63 40 Američan Viju GEORGE Jr. srečanje predal. V zadnjem krogu kvalifikacij bo igral s Kanadčanom Braydenom SCHNURJEM.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.