Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Na članskem DP Matjaž Jurman izločil Janoša Žibrata, polom nosilk pri članicah

Ljubljana, 13.2.2013

Odigrana sta bila prva kroga državnega prvenstva za člane in članice.

Pri članih se od nadaljnjega tekmovanja po prvem krogu poslavljata dva nosilca. 2. nosilca Janoša ŽIBRATA je s 60 63 premagal Matjaž JURMAN, od 8. nosilca Nejca LEMIČA pa je bil s 67(7) 75 64 boljši Andraž KRANJC, ki nastopa s posebnim povabilom. V prvem krogu sta imela nekaj težav tudi prvi nosilec Marko STOŠIĆ, ki je Aleksandra GREŠAKA premagal s 75 76(7) in 5. nosilec Žiga DERŽIČ, ki je bil s 67(7) 62 63 boljši od Jana DERNIČA.

V četrtek so prvi krog odigrale tudi članice. Tu smo videli pravi osip nosilk, saj so se v drugi krog uvrstile samo štiri. To so prva in druga nosilka Patricia VOLLMEIER in Maš MARC ter četrta in peta Manca PISLAK in Katja VOGRINEC.

V drugem krogu bo pri dekletih eno zanimivejših srečanj obračun med Manco PISLAK in Natalijo ŠIPEK.

Danes je bil odigran tudi prvi krog v konkurenci dvojic pri članih.

Državno prvenstvo se nadaljuje v petek z drugim krogom v konkurenci posameznic in posameznikov ter četrtfinalnimi obračuni v konkurenci dvojic.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.