Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Janez Semrajc izgubil v drugem krogu glavnega turnirja serije Futures v Zagrebu, Petra Rampre poražena v ZDA

Ljubljana, 12.2.2013

Janez SEMRAJC se po daljši pavzi vrača na mednarodne turnirje. Za začetek je izbral ITF Futures v Zagrebu z nagradnim skladom 15.000 $. Začel je s tremi zmagami v kvalifikacijah, kjer je premagal Francoza Doriana DESCLOIXA s 64 62, Hrvata Nina SERDARUŠIČA s 75 75 in Italijana Edoarda EREMINA s 62 62 in nadaljeval z zmago v prvem krogu glavnega turnirja, kjer je premagal domačega kvalifikanta Marina DRAGANJO s 61 60.

V drugem krogu je igral s Švicarjem Sandrom EHARTOM in izgubil z 26 46.

V kvalifikacijah so nastopili še Miha MLAKAR, Mike URBANIJA in Sašo BENDE, a so vsi trije končali z nastopi v prvem krogu.

Na ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Rancho Santa Feju v ZDA je Petra RAMPRE v prvem krogu glavnega turnirja igrala z 20. letno Japonko Sachie ISHIZU. Japonka, 365. igralka lestvice WTA, je bila boljša z rezultatom 61 67 62.

Na ITF turnirju v Sharm El Sheikhu (10.000 $) je nastopila Anja PRISLAN, a je izgubila že v prvem krogu. Premagala jo je 16. letna Turkinja Ipek SOYLU s 64 61. Bolje ji je šlo v konkurenci dvojic, kjer se je s soigralko, Nemko Jasmin STEINHERR po zmagi nad Justine DE SUTTER (Bel) in Lindo DUBSKO (Cze) s 64 64 uvrstila v polfinale.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.