Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Na FIN turnirjih A in B do 12 let zmagali Marija Vičič, Tim Tekavec, Gaja K. Turk in Gal P. Emeršič

Ljubljana, 11.2.2013

V Ljubljani so se danes končali FIN turnirji do 12 let.

Na A turnirju dečkov sta v finalu igrala 1. nosilec Tim TEKAVEC (MaxLj) in 4. nosilec Tin KRSTULOVIČ (ŠtkVe). Prvi je v polfinalu s 62 62 premagal Tilena POTOČNIKA (Jaki), Tin KRSTULOVIČ pa je presenetil 2. nosilca Jana KUPČIČA s 64 61. V finalu je Tim TEKAVEC s 62 76(1) premagal Tina KRSTULOVIČA.

Na B turnirju dečkov sta v finalu igrala 1. nosilec Gal P. EMERŠIČ (ŽtkMb) in nepostavljeni Tevž GOLOB (Tr-Kr). Pokal zmagovalca je dvignil Gal P. EMERŠIČ, ki je finalno srečanje dobil s 36 64 33 (predaja Golob)

Na A turnirju deklic sta v finali igrali 1. nosilka Marija VIČIČ (Šplus), v polfinalu je s 61 60 premagala Zojo ŠTRUKELJ (ŠtkVe), in 4. nosilka Pia LOVRIČ (Domžale), ki je v polfinalu s 62 61 premagala 2. nosilko Živo FALKNER (Otočec). V finalu je srečćanje brez težav dobila Marija VIČIČ, ki je bila boljša z rezultatom 62 61.

B turnir deklic pa je osvojila 1. nosilka Gaja K. TURK (Morje), ki je v finalu s 61 36 61 premagala Tjašo BREZNIK (ŽtkMb).

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.