Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Marin Čilič premagal Blaža Kavčič na ATP turnirju v Zagrebu

Ljubljana, 8.2.2013

Blaž KAVČIČ je danes igral četrtfinalno srečanje na ATP turnirju serije 250 v Zagrebu. Njegov nasprotnik je bil 1. nosilec, leto dni mlajši, 24. letni domačin Marin ČILIČ. To je bilo njuno prvo medsebojno srečanje.

Prvi niz je dobil Marin ČILIČ s 63, potem ko je povedel s 5 - 0, a je nato Blaž dobil tri igre zapored, znižal na 5 -3, za več pa mu je v prvem nizu zmanjkalo moči in sreče.

. Gledali smo tudi zelo zanimiv driugi niz v katerem je po vodstvu ČILIČA s 5 - 3 Blaž ponovno dobil tri igre zapored in povedel s 6 - 5. ČILIČ je z dobro servis igro izid izenačil na 6 - 6, o zmagovalcu je odločala podaljšana igra. Blaž je začel z izgubo servisa, nato pa odlično nadaljeval in povedel s 5 - 3. Tu pa se mu je ponovno ustavilo. Marin ČILIČ je dobil štiri točke zapored in s tem tudi podaljšano igro na 5. Končni izid se je glasil 63 76(5) za ČILIČA po 1 uri in 37. minutah igre.

autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.