Tadeja Majerič in Dalila Jakupović v četrtfinalu ITF turnirja v Lagosu, Anja Prislan izgubila

Ljubljana

V nigerijskem Lagosu dobro nastopata na ITF turnirju (25.000 $) Tadeja MAJERIČ in Dalila JAKUPOVIĆ. V konkurenci posameznic sta se uvrstili v četrtfinale.Tadeja MAJERIČ je s 61 62 premagala Rusinjo Alexandro ROMANOVO in bo v četrtfinalu igrala s Kitajko Jia Jing LU, Dalila JAKUPOVIĆ je bila s 64 75 boljša od Bolgarke Viktoriye TOMOVE. Njena nasprotnica v četrtfinalu bo 1. nosilka, Rusinja Nina BRATCHIKOVA (WTA - 89). V drugem krogu je izgubila Anja PRISLAN, ki je morala priznati premoč Švicarki, 4. nosilki Conny PERRIN (WTA-291), ki je bila boljša s 62 62. V konkurenci dvojic se je Tadeja MAJERIČ, ki nastopa z Romunko Cristino DINU uvrstila v polfinale, po četrtfinalnem uspehu s 64 64 proti Izraelki Valerii PATIUK in Zarah RAZAFIMAHATRATRI iz Madagaskarja. Foto: Žtk Mb