Slab dan za naša dekleta na ITF turnirjih v Sevilli in Lagosu

Ljubljana

Na ženskih ITF turnirjih z nagradnim skladom 25.000 $ v španski Sevilli in nigerijskem Lagosu so naša dekleta izpadla v prvem krogu. V Sevilli je Maša ZEC PEŠKIRIČ izgubila z 19. letno Venezuelko Andreo GAMIZ
(WTA-321) s 6-7(6) 6-4 in 4-6. Tudi v Lagosu sta naši igralki odigrali tri nize in tam je bilo še bolj dramatično, saj sta obe izgubili srečanji v podaljšani igri tretjega niza. Anja PRISLAN je morala priznati premoč 23. letni Nemki Jasmin STEINHERR (WTA-545), ki je bila boljša z rezultatom 6-7(2) 6-4 7-6(7). Dalilo JAKUPOVIĆ je premagala 16. letna Izraelka Valeria PATIUK (WTA-881) s 7-6(4) 3-6 7-6(6). Na ITF turnirju za moške in ženske v Dubrovniku bodo naši igralci in igralke nastopili v sredo.