V soboto in nedeljo še trije zaključni turnirji sezone 2012

Ljubljana

V soboto in nedeljo se z dvema mastersoma in zaključnim turnirjem 8-11 let zaključuje teniška sezona 2012. Fantje in dekleta do 18 let bodo nastopili na mastersu, ki ga bo gostil TK AS Litija, dečki in deklice do 14 let bodo igrali na mastersu v Ljubljani na Max tenis klubu, najmlajši pa v Kopru na igriščih tamkajšnjega kluba. Za masters v kategoriji do 18 let so z izjemo 4. igralke Tine RUPERT in 10. igralke Tamare ZIDANŠEK prijavljene vse najboljše iz lestvice TZS v tej kategoriji, na čelu s prvo igralko Evo ZAGORAC. Pri fantih bomo videli praktično vse najboljše, manjka le 3. igralec Rok KRIŽAJ. Prvi nosilec turnirja fantov bo Rok SITAR. Na mastersu do 14 let v Ljubljani je prijavljenih dvanajst najvišje uvrščenih deklet na lestvici TZS na čelu katerih je trenutno Zala DOVNIK. Pri fantih bo od najboljših manjkal samo 6. igralec lestvice TZS Amadej GORUČAN, vsi ostali na čelu z Grego KOKALJEM pa so na prijavni listi. Obeta se nam torej dva dni lepih teniških predstav v Ljubljani, Litiji in Kopru.
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Kompas Medot NKBM Slowatch Perskindol Libra Lenovo Artros