Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Grega Žemlja obstal v drugem krogu kvalifikacij Pekinga, Polona Hercog s Pavlyuchenko, Katarina Srebotnik v drugi krog

Ljubljana, 30.9.2012

Grega ŽEMLJA se je v Pekingu na ATP turnirju ustavil v drugem krogu kvalifikacij. V dobri uri ga je premagal 90. igralec lestvice ATP, Rus Alex BOGOMOLOV Jr. s 63 64. Za zmago sta mu zadostovali dve priložnosti za break, ki ju je tudi izkoristil, pa tudi sicer je bil njegov izkoristek servisa boljši od izkoristka Grege ŽEMLJE. V konkurenci ostaja na turnirju v Pekingu med posameznicami Polona HERCOG, ki bo v prvem krogu igrala z rusko vrstnico Anastasio PAVLYUCHENKO, 25. igralko lestvice WTA. V konkurenci dvojic je v prvem krogu že nastopila Katarina SREBOTNIK, ki je v paru s Kitajko Jie ZHENG, s katero sta 8. nosilki, premagala slovaški pa Dominiko CIBULKOVO in Janette HUSAROVO s 75 64.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.