Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Zala Dovnik osvojila turnir TE do 14 let v Umagu

Ljubljana, 30.9.2012

Mariborčanka Zala DOVNIK je zmagovalka turnirja TE do 14 let v Umagu. Turnir je bil 3. kategorije, na njem pa je nastopilo 10 igralk iz najboljše dvestoterice evropskih štirinajstletnic. Zala DOVNIK je bila 13. nosilka, do finala pa je petkrat zmagala, pri čemer nasprotnicam ni oddala še nobenega niza. V polfinalu je premagala 4. nosilko, Rusinjo Evgenyo LEVASHOVO z rezultatom 63 62 in se ji oddložila za poraz, ki ga je s to igralko v treh nizih doživela na letošnjem turnirju TE v Kopru. V današnjem finalu je bila njena nasprotnica 2. nosilka, Romunka Georgia Andreea CRACIUN. Zala DOVNIK je tudi finale odigrala v stilu celotnega turnirja in nasprotnici prepustila vsega štiri igre. Slavila je z rezultatom 62 62 in osvojila svoj prvi turnir serije TE do 14 let. Čestitamo ! Foto: oadz

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.