Ta konec tedna masters teniških rekreativcev Slovenskega rekreativnega teniškega toura

Ljubljana

To soboto se začenja zadnje tekmovanje s koledarja rekreativnega tenis toura za leto 2012, masters v Kamniku, ki bo imel 1.000 eur nagradnega sklada. V mastersu bo nastopilo najboljših 32 igralcev z lestvice, ki se bodo na tekmovanje prijavili in imeli pravico igranja. Pravico igranja pa imajo samo tisti igralci, ki so na dosedanjih štirih tekmovanjih (eno državno in tri odprta prvenstva) zaigrali vsaj enkrat. Kar nekaj igralcev, ki bi lahko zaigrali na mastersu, a so poškodovani ali službeno odsotni, ne bo nastopilo, kar pomeni, da se v masters lahko uvrstijo celo igralci, ki so na lestvici na štiridesetem, petdesetem mestu, celo šestdesetem mestu. Za vse igralce, ki se ne bodo uvrstili v pravi masters, bo naslednjo soboto organiziran “tolažilni” masters. Pokali za najboljše tri v mastersu bodo podeljeni na decembrski podelitvi priznanj, ki jo organizira TZS. Na fotografiji: Lea Sunarič