Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Mladinci in mladinke na turnirju ITF 18 na Velem Lošinju in turnirju TE 16 v Umagu

Ljubljana, 25.9.2012

Na Velem Lošinju poteka mladinski ITF turnir 4. ranga do 18 let. Iz kvalifikacij sta se v glavni turnir prebila Aljaž CAJZEK pri fantih in Hana MRAZ pri dekletih.

V prvem krogu glavnega turnirja so zmagali Jan Vit ŠUNTAR, Rok KRIŽAJ in Dorian Tomaž JANEŽIČ. V drugem krogu bo tudi Maks TEKAVEC, ki je bil v prvem krogu prost. Že v prvem krogu glavnega turnirja pa so z nastopi končali Matic ŠPEC, Rok SITAR, Aljaž RADINSKI in kvalifikant Aljaž CAJZEK.

Po prvem krogu ostajajo v turnirju tudi štiri dekleta. V drugi krog so se uvrstile Eva ZAGORAC, Ana OPARENOVIČ, Tamara ZIDANŠEK in Hana MRAZ. Izgubili sta Natalija ŠIPEK in Sara SIRŠE. V konkurenci dvojic so v drugi krog že napredovali Rok KRIŽAJ in Dorian Tomaž JANEŽIČ ter Maks TEKAVEC, ki igra z Anatolyem PETRENKOM iz Ukrajine.

Na mladinskem turnirju TE do 16 let v Umagu je v drugem krogu izgubil Anže ARH, v sredo pa čaka nastop v drugem krogu še Nejca SITARJA in Jerneja ZAPLOTNIKA.

Pri dekletih so se po Veroniki ERJAVEC in Lari PROSENJAK v drugi krog uvrstile Stefany GRLJ, Žana LAPAJNE, Silvija PEROŠA in Zala DOVNIK.

V prvem krogu so izgubile Urška VELEC, Anja GAL, Evgenija BURGER, Nina KNEZ, Tina Kristina GODEC in Pia FACKOVIČ VOLČANJK.

Na fotografiji Jan Vit Šuntar

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.