Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Konec tedna člani in članice ter dečki in deklice do 12 let začenjajo z mastersi 2012

Ljubljana, 27.9.2012

Končani so turnirji poletne in s tem tudi sezone 2012. Na vse turnirje je bilo v letošnjem letu, v vseh kategorijah, prijavljenih preko 12.000 nastopajočih.

Mastersi se začenjajo konec tega tedna.

29. in 30.9 bodo začeli člani in članice ter dečki in deklice do 12 let. Člane in članice bo gostil TK Portovald Novo Mesto, dečki in deklice pa bodo nastopili v Ljubljani na Max tenis klubu.

4.10.2012 bodo nadaljevali fantje in dekleta do 16 let.

Deklice in dečki do 14 let, fantje in dekleta do 18 let ter najmlajši v vseh kategorijah od 8-11 let pa bodo sezono zaključili 6.10.2012

Med zadnjimi dokumenti in na podstraneh posameznih kategorij so objavljene lestvice za vse kategorije, ki veljajo za prijavo na masterse. Prijave na članski in masters do 12 let so mogoče do srede, 26.9.2012, za masters do 16 let in zaključni turnir 8 - 11 let do2.10.2012, za mastersa do 14 in 18 let pa do 3.10.2012.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.