Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Žmavc Žan, Kovačič Tino, Jakob Pelicon, Primož Ž. Đuričič, Maruša Plank in Lian Benedejčič finalisti turnirjev do 14 let

Ljubljana, 23.9.2012

Končujejo se turnirji do 14 let, ki so se konec tega tedna odvijali v Ljubljani in Radovljici. Na A turnirju dečkov, ki je potekal na Max tenis clubu v Ljubljani, sta se v finale uvrstila 1. in 2. nosilec, Žan ŽMAVC in Tino KOVAČIČ. Žan ŽMAVC (Tr-Kr) je v polfinalu 60 36 76(3) premagal VEHOVEC Jana (Proten), Tino KOVAČIČ (Mima) pa je bil s 62 64 boljši od Nejca LAVRENČIČA (N. Gorica). Na B turnirju dečkov, ti so igrali v Radovljici, sta finalista nepostavljena Jakob PELICON in Primož Ž. ĐURIČIČ. Jakob PELICON (HitLj) je s 61 60 premagal 3. nosilca Marka VEZZOSIJA (Radov), Primož Ž. ĐURIČIČ (Tr-Kr) pa je bil s 63 63 boljši od 6. nosilca KONJAR L. Žana
(Šplus). Na turnirju deklic, ki ga je gostil TK Olimpija Ljubljana sta finalistki nepostavljena Maruša PLANK in 2. nosilka Lian BENEDEJČIČ. Maruša PLANK (Celje) je s 63 60 premagala 5. nosilko Karin KRESAL (Koper), 2. nosilka Lian BENEDEJČIČ (Koper) pa je s 61 75 izločila Tjašo RANT (Idrija). Na fotografiji: Tino Kovačič

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.