Ta konec tedna turnirji najmlajših ter fantov in deklet do 14 in 18 let

Ljubljana

Končuje se poletna teniška sezona 2012. Ta konec tedna bodo še zadnjič nastopili najmlajši v kategorijah 8 - 11 let. Na igriščih TC Ljubljana je v vseh kategorijah prijavljenih 252 igralk in igralcev starih od 8 - 11 let. Turnir bo potekal v soboto in nedeljo. Zadnjič v poletni sezoni pa nastopajo tudi starejši igralci in igralke, saj se konec meseca začenjajo mastersi najboljših v vseh kategorijah. Dečki do 14 let bodo na A turnirju igrali na Max klubu v Ljubljani, kjer je prijavljenih 48 igralcev. Končane so že kvalifikacije. Danes se začenja glavni tutnir, na katerem bo prvi nosilec Žan ŽMAVC. Na B turnirju v Radovljici bo nastopilo 39 igralcev. Tudi tu so končali s kvalifikacijami in začenjajo glavni turnir. Prvi nosilec v Radovljici je Anže DOLENC. Deklice do 14 let igrajo v Ljubljani. Nastopilo bo 48 igralk. Prva nosilka glavnega turnirja, ki se začne danes, je Iva GABOR. Fantje do 18 let še zadnjič v tej sezoni merijo moči na turnirju v Radomljah. Nastopa 39 igralcev, prvi nosilec pa je Vid FUGINA. V Krškem bodo nastopila dekleta do 18 let. Prijavljenih je samo 12 igralk, prva nosilka na turnirju je Lara GLAVIČ.

Na fotografiji: Vid Fugina