Na finalnem turnirju do 12 let na Ptuju slavili Maruša Plank, Matic Podlipnik, Dan Trošt Slapnik in Tjaša Klevišar

Ljubljana

Na Ptuju so znani zmagovalci finalnega turnirja do 12 let. Pri dečkih sta se v A turnirju za naslov pomerila 1. postavljeni Matic PODLIPNIK (ŽtkMb), ki je v polfinalu s 61 67(5) 63 premagal klubskega kolega Filipa J. PLANINŠKA in Tim TEKAVEC (MaxLj), ki je bil v polfinalu s 75 75 boljši od 2. nosilca Jana KUPČIČA (ŽtkMb). Slavil je Matic PODLIPNIK, ki je zmagal z rezultatom 75 64. V B turnirju dečkov sta se v finalu pomerila Dan TROŠT SLAPNIK (Maja), v polfinalu je s 61 64 premagal Anžeta PEČKAJA (Zklub) in Jernej M. PODVINSKI (Krško), ki je bil v polfinalu boljši od Matica RAKOVEC s 60 60. Zmagovalni pokal je dvignil Dan TROŠT SLAPNIK; ki je slavil z rezultatom 76(3) 60. Pri deklicah je v A turnirju zmagala 3. nosilka Maruša PLANK (Celje), ki je bila v finalu boljša od 1. nosilke Tine CVETKOVIČ (Radovljica). Slavila z rezultatom 63 60. V B turnirju sta se za naslov najboljše merili Sara ROMANELLO (Morje) in Tjaša KLEVIŠAR (Tr-Kr). Zmagala je Tjaša KLEVIŠAR z rezultatom 64 62. Foto: L. Hazdovac