Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

FIN 12 na Ptuju - znani polfinalisti in polfinalistke

Ljubljana, 16.9.2012

Na Ptuju poteka finalni turnir v kategoriji dečkov in deklic do 12 let. Organizatorji so turnir pripeljali do polfinalnih obračunov. Na A turnirju dečkov so, po izpadu 4. nosilca Roka KOMCA, v polfinalu ostali najboljši dvanajstletniki. Matic PODLIPNIK, Jan KUPČIČ, Tim TEKAVEC in Filip J. PLANINŠEK bodo odločali o finalistih oz. zmagovalcu turnirja. V B turnirju dečkov so polfinalisti Dan TROŠT SLAPNIK, Anže PEČKAJ, Jernej M. PODVINSKI in edini nepostavljen igralec, Matic RAKOVEC. V A turnirju deklic, kjer tokrat niso nastopile štiri najvišje uvrščene igralke lestvice do 12 let, so se v polfinale uvrstile 1. nosilka Tina CVETKOVIČ, 3. nosilka Maruša PLANK, 7. postavljena Marija VIČIČ in 5. postavljena Tina TAVČAR. V B turnirju deklic so se v polfinale uvrstile Sara ROMANELLO, Anja ČOTAR, Tjaša KLEVIŠAR in nepostavljena Nina ŽIŽEK. Polfinalni in finalni obračuni bodo na Ptuju na sporedu v ponedeljek. Na fotografiji Tim TEKAVEC.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.