Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Na turnirjih do 16 let izpad nekaterih nosilk in nosilcev

Ljubljana, 15.9.2012

Na turnirju deklet do 16 let, ki se igra v Radomljah, so zaključili z uvodnima krogoma. V četrtfinale so se uvrstile štiri nepostavljene igralke. Žana BURJA je izločila Laro GLAVIČ z 26 63 62, Silvija PEROŠA je bila s 62 76(3) boljša od Evgenije BURGER, Lara PROSENJAK je s 62 64 premagala Klavdijo BUKOVEC, napredovala pa je še nepostavljena Stania RAKOČEVIČ. Brez težav sta se v četrtfinale uvrstili 1. in 2. nosilka Lara VOVK in Pia BRGLEZ. Tudi pri fantih, ti merijo moči v Kranju, v četrtfinalu ne bo treh nosilcev. Že v prvem krogu se je poslovil 1. nosilec Nik KRAPEŽ, ki je po zasotanku z 06 proti Luki ŠKORJANCU, srečanje predal. V prvem krogu je izgubil tudi Luka VOLK. Izločil ga je Miha OKORN s 61 60, a tudi on je v naslednjem krogu izgubil. Premagal ga je Niko MORAUS s 63 61. V drugem krogu se je poslovil še en nosilec. Gregorja VOVKA je s 61 63 izločil Peter KERŠIČ. Brez težav pa se je v četrtfinale uvrstil Jan Vit ŠUNTAR, ki je v uvodnih krogih oddal le tri igre. Turnirja se v nedeljo nadaljujeta s četrtfinalnimi obračuni. na fotografiji: Pia Brglez

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.