Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Grega Žemlja v četrtfinalu ATP Challengerja v Istanbulu, Maša Z. Peškirič in Dalila Jakupović izpadli v Sofiji

Ljubljana, 14.9.2012

Grega ŽEMLJA nadaljuje z dobrimi predstavami na trdi podlagi. Ta teden igra na ATP Challengerju v Istanbulu, kjer se je po današnji zmagi nad Američanom Alexom KUZNETSOVIM s 64 36 63 uvrstil v četrtfinale. Srečanje 25. letnikov je trajalo nekaj manj kot dve uri. Grega ŽEMLJA bo v četrtfinalu igral s Slovakom Karolom BECKOM, 7. nosilcem turnirja v Istanbulu in trenutno 143. igralcem lestvice ATP. Igralca sta se nazadnje pomerila v Pekingu konec julija letos, slavil pa je tam Grega ŽEMLJA s 64 64. Na ITF turnirju v Sofiji sta v 2. krogu z nastopi končali Maša ZEC PEŠKIRIČ in Dalila JAKUPOVIĆ. Mašo ZEC PEŠKIRIČ je v dramatičnem srečanju premagala 5. nosilka, Romunka Cristina-Andreea MITU, ki je dobila dve podaljšani igri in slavila s 7-6(7) 6-7(2) 7-6(4). Dalila JAKUPOVIĆ je izgubila z Jasmino TINJIĆ (BiH) z rezultatom 60 67(2) 16.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.