Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Petra Rampre v Quebecu poražena v drugem krogu, Maša Zec Peškirič in Dalila Jakupović uspešni v Sofiji

Ljubljana, 12.9.2012

Petra RAMPRE, ki je v zadnjem obdobju nekoliko stagnirala z rezultati na svetovni turneji je tokrat odlično začela v Kanadi, ko je v prvem krogu WTA turnirja v Quebecu, z nagradnim skladom 220.000 $, v uri in pol premagala Portugalko Michelle Larcher DE BRITO z rezultatom 62 16 63. Petra RAMPRE, ki na lestvici WTA trenutno zaseda 234. mesto je v drugem krogu igrala s 36. igralko sveta, 22. letno Nemko, Mono BARTHEL, ki je na turnirju v Quebecu 3. nosilka. Mona BARTHEL, ki letos igra dolično in je bila aprila že 31. igralka sveta, je srečanje brez težav dobila s 62 61, v vsega 49. minutah. Petra je v nasprotju s včerajšnjo tekmo, danes zelo slabo servirala, saj je osvojila le 36 % točk na svoj prvi in le 47 % točk na svoj drugi srevis. Nemka je na svoj prvi servis osvojila kar 83 % točk, kar je tehtnico odločilno prevesilo v njeno korist. Na ITF turnirju v Sofiji z nagradnim skladom 25.000 $ nastopata Maša ZEC PEŠKIRIČ in Dalila JAKUPOVIĆ. V prvem krogu sta obe zmagali. Maša ZEC PEŠKIRIČ je s 63 46 61 premagala Norvežanko Ulrikke EIKERI, Dalila JAKUPOVIĆ pa je bila s 46 63 62 boljša od Poljakinje Magde LINETTE.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.