Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Vnaprej odigrano srečanje 1. članske lige ni dalo dokončnega odgovora o finalistih play offa

Ljubljana, 8.9.2012

V današnjem vnaprej odigranem srečanju 1. moške članske lige med ekipama TK Avtoplus Koper in ŠTK Velenje je slavila domača ekipa z rezultatom 7 - 2, si z zmago zagotovila 3 točke ter se na lestvici, sicer s srečanjem več, izenačila z ekipo TD Slovan Ljubljana. ŠTK Velenje ostaja v letošnjem ligaškem tekmovanju brez zmage. Do konca rednega dela lige tako ostajata še dve srečanji, v katerih se bo odločalo o drugem finalistu play offa, potem, ko je bilo po četrtem krogu jasno, da si je finalni nastop že zagotovil TK Branik Maribor. Glede na trenutno stanje na lestvici se lahko zgodi, da bodo po zadnjem krogu na drugem mestu tri ekipe s po 9. točkami. Čakata nas torej izjemno zanimiva obračuna zadnjega kroga med TD Slovan Ljubljana in TK Branik Maribor ter ŽTK Maribor in TC Ljubljana.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.