Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Sodniki in trenerji se izobražujejo

Kamnik, Otočec, 4.4.2009

Na Otočcu se danes začenja trenerski seminar, ki ga vodi priznani kanadski strokovnjak Louis Cayer, udeležba na seminarju pa se trenerjem prizna kot licenca za leto 2010. Seminarja se bo udeležilo tudi močno zastopstvo trenerjev iz Hrvaške, med njimi pa sta tudi nam dobro poznana Igor Šarić in Ivan Vajda. V Kamniku pa se je včeraj začel seminar za vrhovne sodnike, katerega sestavni del je tudi obvezni pisni preizkus iz poznavanja pravil in postopkov. Sodniki so s to prakso pričeli že lani in skupaj s pred kratkim vpeljanim tedenskim "e-izobraževanjem" bo to prav gotovo prispevalo k boljšemu znanju naših sodnikov, posledično pa k bolj "mirnemu" delu tekmovalno-registracijske komisije in njene predsednice Anje Regent, ki se je tudi udeležila seminarja.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.