Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Nina Potočnik in Maks Tekavec z zmago začela mladinska turnirja

Ljubljana, 4.9.2012

Na mladinskih ITF turnirjih do 18 let naši igralci in igralke ta teden nastopajo v Srbiji in na Češkem. V Pragi na turnirju 2. ranga igrata Maks TEKAVEC in Maša MARC. Maks TEKAVEC je v prvem krogu premagal Čeha Michaela JETELA s 36 75 62 in bo v drugem krogu igral s prvim nosilcem, Avstrijcem Lucasom MIEDLERJEM, 71. igralcem mladinske svetovne lestvice. Maša MARC je bila v prvem krogu prosta, v drugem bo igrala s Čehinjo Simono HEINOVO, ki je nastopila letos v Kranju in se uvrstila v polfinale. Na enako močnem turnirju v Pančevu nastopata Dorian TOMAŽ JANEŽIČ in Nina POTOČNIK. Dorian Tomaž JANEŽIČ je v prvem krogu igral s Srbom, 5 nosilcem, Lukom ILIĆEM in izgubil z 26 36. Z zmago pa je začela turnir Nina POTOČNIK. V prvem krogu je premagala Romunko Andreeo GHITESCU s 62 61. V drugem krogu bo igrala z Rusinjo Dario LODIKOVO.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.